Restaurant Krelis Uitgeest Hypnose Workshop De Trap

Hypnose Workshop ‘De Trap’

– Hoe je negatieve emoties en overtuigingen herkent, voelt en loslaat

Je hebt mogelijk al kennisgemaakt met de door Karin Bakker zelf ontwikkelde methode genaamd “De Trap”. Deze methode kun je zelf thuis herhalen om de effecten van de therapie te versterken, wat bij zal dragen aan een positieve ontwikkeling van jouw zelfbeeld.

Tijdens deze workshop leer je deze methode te herhalen, te verdiepen en goed onder de knie te krijgen. Ook als je nog niet bekend bent met deze methode.

Ook ga je leren over de Polyvagaal theorie, zodat je meer grip krijgt op het eigen lichaam en je gedachten. Dit is een waardevolle tool om te werken aan de beste versie van jezelf en oude ballast los te laten.

Wat ga je leren?

• Je gaat leren hoe je negatieve emoties en overtuigingen kunt herkennen.
  • Wat voor invloed deze negatieve emoties en overtuigingen hebben op je lichaam.
  • Wat voor invloed deze hebben op je dagelijks functioneren.
  • Wat voor invloed deze hebben in je relatie met jezelf en anderen.
  • Hoe je deze emoties en overtuigingen kunt toelaten, loslaten en veranderen naar een ander niveau zodat je er geen hinder meer van ondervindt.
  • Je krijgt uitleg over de Polyvagaal Theorie.
  • Je gaat leren wat jij nodig hebt om meer jezelf te zijn.
  • Hoe jij jezelf in je kracht kunt zetten.
  • Meer inzicht te krijgen in jezelf en hoe het komt dat je reageert op de manier waarop je reageert.

Om tenslotte fris en met een goed gevoel huiswaarts te keren met een methode die je zelf kunt toepassen en gebruiken.

Jij mag jouw ruimte in deze wereld innemen als de beste versie van jezelf!

Waar?

Op de prachtige locatie aan het Uitgeestermeer van Restaurant Krelis is het heerlijk toeven. We zitten op de eerste etage met een fantastisch uitzicht.

Restaurant Krelis is gevestigd in Uitgeest in een traditioneel gebouwd pand met natuurlijke materialen in een stijl zoals de Zaanse Schans.

De lunch wordt bereid van dagelijks verse producten van lokale bakkers, boeren en tuinders uit de directe omgeving.

Hoe ziet de dag eruit?

• Wanneer: 5 november, 6 november, 19 november en 20 november 2021
  • Tijd: 9:30 – uiterlijk 17:30
  • Locatie: Restaurant Krelis in Uitgeest (op de 1e etage, te bereiken met een trap).
  • Cursusleiders: Karin Bakker en Miranda van der Endt
  • Parkeren: gratis
  • Inbegrepen: een heerlijke lunch. Onbeperkt koffie, thee en frisdrank (graag mailen voor vegetarische / veganistische verzoeken)
  • Prijs: slechts € 199,- per dag incl. lunch.

De cursus gaat door onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Hoe meld je je aan?

Voorlopig is dit aanbod eenmalig en alleen voor cliënten van Hypnotherapie Heemskerk. Dus wees en snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Je kunt je eenvoudig aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen:

Heb je vragen? Neem dan contact op via het contactformulier. Je kunt natuurlijk ook even bellen met onze praktijk (0251 743 103).

We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 13.00 uur (vrijdag tot 12:30).

Deze cursus wordt uitgevoerd door de volgende hypnotherapeuten:

Miranda van der Endt

Wat leer ik tijdens deze workshop?

Tijdens deze workshop zul je technieken leren om negatieve emoties en overtuigingen te herkennen, te voelen en los te laten, zodat je meer inzicht krijgt in je persoonlijke – vaak negatieve – reacties. Het doel hiervan is dat je hier geen hinder meer van ondervindt, wat tot een positieve verandering zal leiden t.o.v je lichaam, je dagelijks functioneren en je relaties met anderen.

Ook ga je leren over de Polyvagaal theorie, zodat je meer grip krijgt op het eigen lichaam en je gedachten. Dit is een waardevolle tool om te werken aan de beste versie van jezelf en oude ballast los te laten.

Kan ik mij ook aanmelden voor één dag?

Jazeker! Deze workshops worden juist per dag aangeboden. Indien je de technieken nóg beter wilt beheersen kun je je voor meerdere dagen aanmelden, maar dit is geen vereiste. Dit is dus een persoonlijke keuze.

Moet ik direct betalen bij de aanmelding van deze workshop?

Nee, dit gebeurt later. Eerst is het van belang dat wij voldoende aanmeldingen genereren voor de specifieke dagen. Daarna volgt pas de eventuele betaling. Wij houden je hiervan op de hoogte.

Kan ik mij ook aanmelden als ik (nog) geen cliënt ben van Hypnotherapie Heemskerk?

Nee, deze workshop is uitsluitend bedoeld voor cliënten van Hypnotherapie Heemskerk. Tijdens deze workshop behandelen we namelijk een hypnose techniek die onze cliënten persoonlijk al ervaren hebben. Je kunt je wel alvast aanmelden, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van toekomstige workshops die voor iedereen toegankelijk zijn. Gelieve dit wel aan te geven bij je aanmelding.

Ik ben vegetarisch / veganistisch. Kan ik mijn lunch hierop aanpassen?

Jazeker. Het is mogelijk om een vegetarische / veganistische lunch aan te vragen bij Restaurant Krelis. Gelieve een mail hierover te sturen naar karin@hypnotherapieheemskerk.nl. Wij zullen vervolgens deze aangepaste lunch voor je regelen.