Soms zijn er momenten waar je vast loopt in het leven. Wanneer je met bepaalde moeilijkheden of vraagstukken zit, kun je soms oneindig in een kringetje blijven ronddraaien zonder dat je de oplossing ziet. Dat is niet iets om je voor te schamen. Het overkomt iedereen wel eens! Er zijn diverse redenen waardoor je kunt vastlopen. Bijvoorbeeld door spanningen, onzekerheid, gevoelens van angst, depressie, conflicten thuis of op je werk, pijn, verdriet of een tekort aan energie. Het kan zelfs ook zo zijn dat er geen duidelijke aanleiding is. Misschien zit je al een tijdje niet lekker in je vel, en kun je zelf niet aangeven wat de oorzaak hiervan is.

Hoe ga je om met die gevoelens? Het is soms moeilijk om het allemaal een plekje te geven. Laat staan dat je weet hoe je ze kunt veranderen of oplossen, want dat is natuurlijk de uiteindelijke bedoeling.


Hoe kan ik helpen?

Door middel van coaching gesprekken kan ik je helpen om hier verandering in aan te brengen. Het aanboren en mobiliseren van innerlijke kwaliteiten, talenten als zelfvertrouwen, innerlijke rust, strategie ontwikkeling, discipline eigenwaarde, verhogen van sportprestaties en stellen van doelen, behoren tot de mogelijkheden. Wanneer het nodig is om een hypnose sessie toe te passen, gaan we hier natuurlijk gebruik van maken.

Het coaching abonnement:

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk of maak een afspraak


Sportprestaties

Vandaag de dag vinden ook steeds meer (professionele) sporters de voordelen van enkele hypnose sessies. Hypnose is uitermate geschikt om te werken aan bijvoorbeeld focus & concentratie vermogen, het wegnemen van onzekerheid, spanning en slaapproblemen en om de kracht en energie te vinden om op de juiste momenten te pieken.

Niet alleen voor sporters zijn dit fijne sessies om zich voor te bereiden op een topprestatie, maar ook mensen die met bijvoorbeeld hun rijexamen bezig zijn of voor studenten met een schoolexamen plukken hier de voordelen van.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk of maak een afspraak


Sociale angst en fobie

Call Now Button