Laëtitia Rabat hypnotherapeut bij Hypnotherapie Heemkserk

Laëtitia Rabat

Mijn naam is Laëtitia Rabat. Geboren in Frankrijk. Later voor de liefde naar Nederland gekomen. Ik ben afgestudeerd in internationale landbouw en heb meerdere leerzame functies en ervaringen opgedaan.

In 2003 ben ik omgeschoold naar de zorg. Ik heb de opleiding tot Hypnotherapeut eerst in Parijs gevolgd en vervolgens bij Academie Hypnos te Bussum. Hypnotherapie kwam later op mijn pad. Eerst was ik sceptisch maar besloot om vertrouwen te hebben en open te staan voor wat en wie er op mijn pad zou komen.

“Het is net of alle puzzelstukjes van het leven op hun plek vallen.”

Tijdens de opleiding heb ik ook gekozen voor een begeleiding door een erkende Hypnotherapeut, want ten eerste mijn eigen thema’s moeten niet in de weg staan in de begeleiding van cliënten. Ten tweede weet ik hoe het is om de therapie te ondergaan.

Hypnotherapie ervaar ik als een proces van bewustwording. Het is net of alle puzzelstukjes van het leven op hun plek vallen. Hypnotherapie is een krachtige vorm van therapie waarbij je meer in contact met je diepe zelf komt. Mijn uiteindelijke doel was om een compleet en authentiek mens te voelen. Dit gevoel gun ik mijn cliënten.

“Je kunt bij mij terecht met allerlei vragen.”

Je kunt bij mij terecht met allerlei vragen. Momenteel begeleid ik onder andere mensen met de volgende vraagstukken: eetstoornis en/of eetproblematiek, aanhoudende lichamelijke klachten (ALK) zoals PDS en migraine, traumatische ervaring, verlies, ouder-kind relatie, kinderwens en adoptie, hoogsensitiviteit.

Ik heb een sterke behoefte om te leren en te ontwikkelen. Daarom volg ik voortdurend bijscholingen en cursussen. Op deze manier heb ik een breed scala aan methodes en technieken tot mijn beschikking ten dienste van de cliënten.

– Laëtitia Rabat

 

(Als hypnotherapeut aangesloten bij de NBVH)

Werkdagen: maandag

Neem contact op met Laëtitia

Kan Laëtitia jou ergens bij helpen? Of wil je graag een afspraak maken bij Laëtitia?

Vul het onderstaande formulier in voor een speciale aanvraag.

 

Call Now Button