Marit Cornelissen hypnotherapeut Hypnotherapie Heemskerk

Marit Cornelissen

Mijn naam is Marit Cornelissen en ik ben geboren in 1984 in Delft, waar ik ook ben opgegroeid. Ik heb de 4-jarige beroepsopleiding op HBO-niveau, Hypno- en Regressietherapie, afgerond op de TranceArt Academie in Den Haag.

Mijn missie is om andere mensen het licht in zichzelf te laten vinden om zo een nóg betere versie van zichzelf te worden. Ik ben ervan overtuigd dat alle oplossingen binnen in jezelf te vinden zijn en dat je daarmee ook het zelfhelende vermogen kunt aanspreken.

“Gefascineerd geraakt door de psyche van de mens.” 

Toen ik een jaar of 18 was ontwikkelde ik een burn-out en had ik depressieve klachten. Mijn toenmalige therapeut heeft mij heel snel en effectief geholpen, waardoor ik anders in het leven ben gaan staan. Ik heb toen tegen mezelf gezegd: Dit NOOIT meer!

De manier waarop mijn therapeut mij heeft geholpen vond ik reuze interessant en ik vond het fantastisch dat iemand mij vanuit het diepste dal weer omhoog kon begeleiden. Vanaf die tijd ben ik gefascineerd geraakt door de psyche van de mens en wilde ik het liefst therapeut worden om andere mensen te kunnen helpen.

Na een aantal omwegen en verschillende studies heb ik mij uiteindelijk laten omscholen tot therapeut en heb ik mijn droom waargemaakt.

Mijn werkwijze

Om aan alle eisen te voldoen volg ik, met enorm veel plezier en interesse, regelmatig bijscholingen. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen en verdiepen in het therapeutschap. Daardoor kan ik naast hypno- en regressietherapie verschillende technieken en therapievormen inzetten tijdens het therapietraject, zoals delenwerk, Voice Dialogue, NLP, systemisch coachen en ademwerk.

Iedereen is anders en heeft een unieke beleving van de wereld. Als therapeut zijnde pas ik mij aan aan jouw belevingswereld en begeleid ik jou om jouw doelen te bereiken.

– Marit Cornelissen

 

Werkdagen: donderdag

(Als hypnotherapeut aangesloten bij de NBVH en RBCZ)

Ervaringen van andere cliënten:

“Marit Cornelissen is als therapeute een bijzondere fijne ervaring. Zij is kundig, zij schat je problemen goed in en stelt je op je gemak. Zij put uit behoorlijk wat levenservaring. Ik heb er veel aan gehad. Marit is een echte aanrader als therapeut en als mens”.

“Ik heb de behandeling van Marit als zeer prettig ervaren. Een fijne en rustige stem, die me langzaam meevoerde onder hypnose. Haar oprechte inzet om mij werkelijk te willen helpen, vind ik bewonderenswaardig. Ik voelde me al erg snel op mijn gemak bij haar”.  

Neem contact op met Marit

Kan Marit jou ergens bij helpen? Of wil je graag een afspraak maken bij Marit?

Vul het onderstaande formulier in voor een speciale aanvraag.

 

Call Now Button