Prisca Philippi hypnotherapie heemskerk

Prisca Philippi

Mijn naam is Prisca Philippi (1975) en ik ben als hypnotherapeut werkzaam bij Hypnotherapie Heemskerk.

Als moeder, partner, dochter, zus, vriendin, medewerker, werkgever en ondernemer ben ik – net als vele anderen – een ervaringsdeskundige van dingen in het leven die mee én tegen kunnen zitten.

Inmiddels ben ik werkzaam als POH-GGZ bij een huisartspraktijk én als hypnotherapeut. Zo kan ik een mooie combinatie maken tussen de technieken uit de reguliere en complementaire zorg. Hiermee haal ik het beste uit twee werelden en veranderen we jouw onbewuste patronen op de plek waar ze ook automatisch starten; in het onderbewustzijn.

“Ik ging in therapie maar ik merkte dat ik niet veel verder kwam met praten”

Vanaf mijn tienerjaren heb ik geleerd dat het leven vanuit mijn hoofd en gedachten veel veiliger en minder pijnlijk was dan vanuit mijn hart en gevoel. Dat was mijn overlevingsmechanisme en dat heeft me heel lang heel veel gebracht, tot het moment dat dit overlevingsmechanisme begon te wringen en niet goed meer bij me paste.

Ik voelde mij ongelukkig, overspannen en kreeg lichamelijke klachten. Een (on)duidelijke uitnodiging om iets te gaan veranderen in mijn leven. Ik ging in therapie maar ik merkte dat ik niet veel verder kwam met praten. Als hoofd-mens kon ik prima analyseren en kon ik, bewust en onbewust, mezelf en mijn therapeut de verkeerde kant opsturen om zo vooral de pijnen niet te hoeven ervaren.

“Na de eerste behandeling was ik al onder de indruk”

Toen ik via een collega in contact kwam met een hypnose- en regressietherapeut was ik in de eerste instantie best sceptisch. Mijn hoofd vond er van alles van maar na de eerste behandeling was ik al onder de indruk en kwam ik bij stukken van mijzelf waar ik eerder niet durfde te komen. Ik ging opeens ook van alles voelen.

Samen met de ondersteuning van mijn therapeut heb ik stukken uit het verleden aangekeken, beperkende overtuigingen omgebogen naar helpende overtuigingen en nieuwe gedragspatronen ontwikkeld.

Het allermooiste cadeau van dit hele proces is dat ik weer in verbinding ben gekomen met mijn hart. Ik leef nu vanuit mijn innerlijke hoofd-hart verbinding en vol vertrouwen in verbinding met de wereld om mij heen.

Ik heb het bedrijfsleven achter me gelaten, ben gaan werken bij een pijn-revalidatiecentrum en heb me omgeschoold, zodat ik vanuit deze hoofd-hart verbinding kan doen waar ik blij van word en goed in ben: mensen weer in hun kracht zetten zodat ze zelf weer invloed hebben op hun kwaliteit van leven. Zodat ze in plaats van overleven, weer kunnen genieten van het leven.

Mijn werkwijze

Met mijn eigen(wijze) werkwijze help ik jou graag verder met jouw klachten. Mijn aanpak is gericht op inzicht, verwerking, verandering en zelf-management. Jij gaat het doen, ik ondersteun. Zodat jij leert hoe jij zelf controle kan hebben op jouw kwaliteit van leven.

Ik ben geen “geiten-wollen-sokken” therapeut (hoewel ik ze wel graag draag), ben in contact warm en nuchter en sta met beide benen op de grond.

Als behandelaar ben ik ondersteunend, aanmoedigend, analytisch, doelgericht, soms confronterend maar altijd respectvol.

Spreekt mijn verhaal en persoonlijkheid jouw aan? Plan dan een afspraak in en dan ga ik graag samen met je aan de slag.

– Prisca Philippi

Werkdagendonderdag (om de week), vrijdag

(Als hypnotherapeut aangesloten bij de NBVH en RBCZ)

Neem contact op met Prisca

Kan Prisca jou ergens bij helpen? Of wil je graag een afspraak maken bij Prisca?

Vul het onderstaande formulier in voor een speciale aanvraag.

 

Call Now Button