Hypnotherapeut Joyce

Mijn naam is Joyce (1966) en ik ben als hypnotherapeut werkzaam bij Hypnotherapie Heemskerk.

Mijn loopbaan begon als inkoper in de detailhandel. Nuchter, analytisch denken is me met de paplepel ingegeven, en dat kwam daar goed van pas. Tot ik rond mijn 30e werd ‘overvallen’ door allerlei ervaringen waar ik met mijn gezonde verstand niet bij kon. Ik voelde, hoorde, wist, steeds meer dingen van binnenuit, zonder dat ik er een logische verklaring voor had.

Gedurende 12 jaar heb ik me in de verschillende staten van bewustzijn verdiept en verschillende psychosociale opleidingen gevolgd. Uiteindelijk koos ik voor hypnotherapie omdat ik anderen zelf wil laten ervaren dat niet alle antwoorden in je hoofd zitten.

 

Opleidingen & therapieën

Doordat ik een 4-jarige HBO opleiding Hypnotherapie heb afgerond, inclusief HBO medische en psychosociale basiskennis, vergoeden de meeste zorgverzekeraars mijn consulten gedeeltelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Naast hypnotherapie, maak ik ook gebruik van NLP, Voice Dialogue (schematherapie of delenwerk), regressie en levenstherapie.

“De meeste voldoening krijg ik wanneer een cliënt de balans in zichzelf en het leven terugvindt.”

Met behulp van hypnose en geleide visualisaties vorm je een brug tussen het bewuste (ratio) en het onbewuste (intuïtieve). Door zo te ontspannen ga je ‘uit je hoofd’ en maak je contact met je gevoel en je lichaam.

Hypnotherapie geeft je inzichten die verder gaan dan alleen praten en nadenken over wat je belemmert. In de behandeling gebruik ik hypnose en zelfreflectie om je te laten ontdekken waarom je doet wat je doet en hoe je hier concreet anders mee om kunt gaan.

De behandeling van lichamelijke (pijn)klachten is gericht op verlichting van de symptomen en onderzoek naar wat je lijf je probeert te vertellen met die klacht.

“Joyce is warm en betrokken, niets is te gek, ze luistert echt en kan ook confronterend zijn als dat moet (vaak met humor), maar nooit voorbij je grens.” – Anonieme cliënt

De meeste voldoening krijg ik wanneer een cliënt de balans in zichzelf en het leven terugvindt door daar óók naar te luisteren.

– Joyce

(Als hypnotherapeut aangesloten bij de NBVH)

Werkdagen: maandag, woensdag (middag), donderdag

Neem contact op met Joyce

Kan Joyce jou ergens bij helpen? Of wil je graag een afspraak maken bij Joyce?

Vul het onderstaande formulier in voor een speciale aanvraag.

 

Call Now Button