Virtuele maagband ervaring hypnose brigitte verloor 14 kilo

Brigitte verloor 14 kilo met de Virtuele Maagband

Brigitte (34 jaar) is blij dat ze voor de virtuele maagband gekozen heeft. Naast het feit dat ze 14 kilo is afgevallen, voelt ze zich een totaal ander mens.

Enthousiast en met een grote glimlach vertelt ze haar verhaal. Hieronder lees je het hele interview met Brigitte.

De virtuele maagband ervaring van Brigitte

1. Waarom besloot je het Virtuele Maagband-traject te volgen?

“Eerlijk gezegd was ik op zoek naar een operatieve maagband. Een echte maagverkleining. De zomer van 2017 was zó warm. Ik voelde me zwaar en dik, zéker in mijn werkkleding. De broek sneed in m’n huid. Ik wilde er iets tegen doen. Ook wilde ik weten ‘waarom’ ik zoveel at.

Toen kwam ik via Google Bij Hypnotherapie Heemskerk terecht. Ik had het gevoel dat ik de Utopia bereikt had.

2. Wat is voor jou het resultaat van het Virtuele Maagband-traject?

“Totaal ben ik nu 14 kilo afgevallen. Ik heb op wat jasjes na mijn hele kledingkast al weggegooid. Het past gewoon niet meer. En dat voelt heel fijn. Ik ben dus heel erg tevreden over het resultaat. Ik heb ook zoveel innerlijke rust.

Ik ben er nog niet helemaal hoor, want ik hoop nog 10 kilo kwijt te raken. Maar in een half jaar moet dat wel lukken. Het is al meer dan ik had verwacht.”

3. Hoe heb je de hypnose ervaren?

“Ik heb hypnose als heel prettig ervaren. Het is totaal niet zoals je ziet op televisie. Het voelt alsof je gewoon op de bank muziek ligt te luisteren met je ogen dicht. Je wordt begeleid in je ruststand. Net zoals bij begeleidende meditatie.

Ik kon als klein meisje al heel goed visualiseren. Daarom voelde het voor mij alsof ik een film aan het kijken was. Als je er open voor staat dan voel je het ook echt. Ik voel ook echt wanneer de virtuele maagband wordt aangetrokken. Want al die kracht zit eigenlijk al in jezelf.

4. Je vond hypnose dus niet eng?

Nee. Hypnose ervaar ik niet als beangstigend. Zoals bij de angst dat het gevaarlijk is, of dat je niet meer terug kan, dat heb ik allemaal niet. Het is ook helemaal niet eng. Het is juist véél veiliger dan wanneer je in het ziekenhuis onder het mes ligt. Nu heb je geen enkele medische complicaties. Bij een echte maagband heb je die wel.

Daarnaast had ik echt een goede klik met mijn hypnotherapeut. Zoveel spontaniteit. Zoveel warmte en liefde. Ik had oprecht zin in de sessies.”

5. Had je enige twijfels voordat je aan het traject begon?

“Nee. Ik had geen twijfels. Ik wilde er echt voor gaan. Ik dacht: ‘alles wat geld kost is een investering in jezelf‘.

Achteraf ben ik ben erg blij met die investering. Niet alleen ben ik 14 kilo afgevallen, maar ik heb nu ook veel meer innerlijke rust. Het is voor mij niet meer overleven, maar juist genieten van het leven.

6. Wat zou je zeggen tegen de mensen die nog twijfelen?

“Geef hypnotherapie een kans. Laat jezelf er open voor staan, Het is een investering in jezelf en je bent het waard. Je moet er natuurlijk wel wat voor willen doen, want het is een hulpmiddel, en geen wondermiddel.

Maar het is zonde als je het niet eens een kans zou geven. Slecht voel je je nu toch al. Dus wat heb je te verliezen?

– Brigitte K

maagband ervaring Brigitte Kaan verloor 14 kilo bij Hypnotherapie Heemskerk
Kalium Medical

Duitslandlaan 3, 1966XA
Heemskerk, Nederland

Tel: 0251 743 103 (bereikbaar van 9:00 tot 13:00)

Mail: info@hypnotherapieheemskerk.nl

KVK 57940789

BTW NL0011611874B98

Klik hier voor meer informatie over de gegevensbescherming


Afspraak maken

Nieuws en acties ontvangen?


(Je kunt je gemakkelijk weer uitschrijven)

De virtuele maagband ervaring van andere cliënten

“Ik voel me een fantastisch mens. Je kunt dus echt een nieuw leven beginnen.. Én heel oud worden met een prachtig lichaam.”

virtuele maagring ervaringen sara ruitenbeek verloor 16 kilo

“Ik kan het iedereen die twijfelt alleen maar aanraden. Kies voor jezelf en je zal geen spijt krijgen. Ik in ieder geval niet.”

ervaringen maagband Hypnotherapie Heemskerk brenda peters verloor 15 kilo

“Ik voel me al maanden een ander mens met volle zelfvertrouwen. De rust die ik in mezelf heb gevonden is ook echt heerlijk.”

De Virtuele maagband ervaring van Yvonne Glas

6 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Juthareply
31 oktober 2018 at 19:16

Ik vind t zo intrigerend en ik ben zeer benieuwd, alleen de prijs is een groot struikelbrok.

Nikkie Bakkerreply
9 november 2018 at 13:26
– In reply to: Jutha

Hoi Jutha,

Leuk dat je zo nieuwsgierig bent naar hypnotherapie. Het kan overigens zo zijn dat je voor vergoeding in aanmerking komt. Dit kun je het beste even navragen bij je zorgverzekeraar. Daarnaast is het, indien het totaalbedrag in één keer te hoog is, ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet,
Nikkie Bakker (van Hypnotherapie Heemskerk)

Manuelareply
1 november 2018 at 08:07

Geachte lezer
Ik zou dit zo graag willen maar valt het onder de ziekenfonds anders kan het helaas niet want wat zijn eventueel de kosten.
Met vriendelijke groet Manuela vd velde

Nikkie Bakkerreply
9 november 2018 at 13:29
– In reply to: Manuela

Hoi Manuela,

Hypnotherapie wordt (meestal) gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraars als je een aanvullende verzekering hebt.

Onze hypnotherapeuten zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen, zoals NBVH, BATC, VIT, NGF en NVPA.

Per beroepsvereniging is er sprake van een andere vergoeding en andere benaming. Welke therapeut bij welke vereniging is aangesloten lees je op onze ‘Tarieven’ pagina op de website.

De uiteindelijke vergoeding ligt dus aan bij welke beroepsvereniging de therapeut is aangesloten, je zorgverzekeraar, de door jou gekozen dekking en of je een natura- of restitutiepolis hebt. Je kunt dit het beste even navragen bij je verzekeraar.

Controleer zelf bij je zorgverzekeraar of je voor een vergoeding in aanmerking komt.
Als dit niet het geval is, kun je zelf een individueel coulanceverzoek indienen bij je verzekeraar.

Ik hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met onze praktijk.

Met vriendelijke groet,
Nikkie Bakker

Cootjereply
4 november 2018 at 13:54

Welke hypnotherapeut moet ik hebben in Rijswijk Zh en wat kost het?
Groet Cootje

Nikkie Bakkerreply
9 november 2018 at 13:31
– In reply to: Cootje

Hoi Cootje,

Een hypnotherapie sessie van 1,5 a 2 uur kost €150 per sessie. Je kunt bij je zorgverzekeraar vragen of je voor eventuele vergoeding in aanmerking komt.

Momenteel hebben wij helaas geen praktijk in omgeving van Rijkswijk. We zijn gevestigd in Heemskerk (Noord-Holland).

Met vriendelijke groet,
Nikkie Bakker

Leave a reply

Call Now Button