Hypnotherapeut Lilian

Mijn naam is Lilian en ik ben werkzaam als hypnotherapeut bij Hypnotherapie Heemskerk.

Uit nieuwsgierigheid startte ik rond mijn 35ste met mijn persoonlijke zoektocht. Ik volgde diverse opleidingen, trainingen en masterclasses waarna ik besloot om mijn carrière volledig om te gooien. Inmiddels werk ik alweer jaren als coach en therapeut met zowel kinderen als volwassenen.

Opleidingen

Een NLP training zorgde voor een vuurtje dat in mij werd aangewakkerd en maakte dat ik werk wilde gaan doen met meer zingeving. Ik volgde de opleiding tot Integratief Kindercoach aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, waarna duidelijk werd dat een ouder onmisbaar is in de ontwikkeling en het proces van het kind.

Een opleiding tot Holistisch Gezinstherapeut bij Dreamchild in Wormerveer en het werken met Kinesiologie (spiertesten) bevestigde nogmaals de onlosmakelijke band tussen een ouder en kind.

Door de verbazing van de snelle transformaties die de client maakt, door te werken met het geniale onderbewuste, was specialisatie in hypnotherapie een logische vervolgstap. Deze specialisatie heb ik gevolgd aan hetzelfde instituut als Karin Bakker, Hypnose Instituut Nederland in Assendelft.

Tevens heb ik mij onder andere verdiept in Kinderhypnose, de Virtuele Maagband en EFT (Emotional Freedom Technique).

Waarom hypnotherapie

Voor mij is hypnotherapie magisch. Het zorgt ervoor dat alle puzzelstukjes weer in elkaar passen. Onbewuste, diepgewortelde belemmeringen en overtuigingen worden opgelost in een heerlijke, diepe staat van ontspanning.

Ik werk met dat wat er is. En bij mij kan jij 100% jezelf zijn. Alle delen in jou zijn welkom, wat betekent dat jij je veilig kan voelen bij mij. De oplossing zit in jou en ik begeleid je graag om jouw eigen oplossing te vinden.

Alles wat jou niet meer dient, wordt losgelaten. Met een gevoel van vrijheid en vertrouwen, kan je weer optimaal gaan genieten.

– Lilian

(Als hypnotherapeut aangesloten bij de CAT (Collectief Alternatief Therapeuten))

 

Werkdagen: donderdag

Neem contact op met Lilian

Kan Lilian jou ergens bij helpen? Of wil je graag een afspraak maken bij Lilian?

Vul het onderstaande formulier in voor een speciale aanvraag.

 

Call Now Button