“11 weken verder (3 van de 5 sessies gehad) en meer dan 16 kilo afgevallen.”

Ik ben nog niet klaar met het traject maar kan mijn enthousiasme niet langer meer bedwingen. Daarom alvast mijn bevindingen.

Mijn huisarts opperde toen ik ergens anders voor was gekomen, een maagverkleining. Ik zei dat ik dat nogal “een trucje” vond met name, omdat ik al heel lang wist dat de oorsprong van mijn overgewicht terugvoert naar vroeger en hoe bepaalde verkeerde kernwaarden zich in mijn hoofd hebben vastgezet.

Terwijl ik toch serieus de echte operatie overwoog, ontdekte mijn vriendin op internet deze praktijk. En die had precies wat ik zocht: het plaatsen van een virtuele maagband (geen heftige operatie dus) en tegelijkertijd werken aan de achterliggende gronden van mijn overgewicht.

Dus ik meldde mij enthousiast en hoopvol aan en wat een goede zet is dat gebleken!!!! Ik voelde mij gelijk welkom en op mijn plek bij Loes en heb mij er volledig in gestort. Nu ben ik 11 weken verder (3 van de 5 sessies gehad) en meer dan 16 kilo afgevallen.

Nu zal je zeggen, “dat is te vroeg gejuicht”. Maar nee, voor mij voelt het als geen weg meer terug. Na de eerste keer was er al de belangrijke “mindset” waarna ik met gemak chocola, chips, gevulde koeken en alles wat slecht, ongezond en funest is, kon laten voor wat het was.

Ik hoef het niet meer zo hartstochtelijk als vroeger, ik ben niet meer afhankelijk van lekkere dingen en kies bewuster voor gezonde dingen. En natuurlijk, ik neem nog weleens een ijsje, een koekje bij de thee op het terras en lekker uitgebakken spekjes door mijn sla.

Maar hé, deze mindset is voor het leven dus ik wil het wel de rest van mijn (langere) leven volhouden. Want anders krijgen we het gejo-jo weer wat ik nu zo graag achter mij wil laten. Dus ik ben blij met het vinden van deze praktijk en de methode van hypnose.

Ik praat er over met wie het maar wil horen en iedereen laat ik verbazen over het effect. Gemiddeld val ik nog steeds 2 ons per dag af. Dat is bijna een pakje boter!!!! Ik kan het zelf soms niet eens bevatten.

Lieve mensen, wanneer je dit leest wil ik je aanraden het een kans te geven. Ik zit nog steeds op een Facebookpagina voor mensen die een maagverkleining hebben laten doen of er op wachten. Het is zo heftig en mensen doen het met een lager gewicht dan waarmee ik begonnen ben. En ook na zo’n operatie is er niet altijd het gewenste resultaat. Wat ik op zich logisch vindt omdat er geen aandacht is voor de oorsprong van het probleem.

Er zijn onder die groep ook mensen die eerst hypnotherapie hadden geprobeerd, dus het is ook echt niet 100% voor iedereen weggelegd blijkbaar. Maar als ik het zo volg op Facebook, ook voor heel veel mensen wél. En daar ben ik er één van.

Goed, ik sluit mijn verhaal af en hoop dat heel veel meer mensen dit gaan doen. En dan ben je bij deze praktijk zeker aan het goede adres.

Call Now Button