“Hier ben ik dan met -20 kilogram”

Direct na de eerste afspraak had ik al geen trek meer in zoetigheid. Mijn hypnotherapeut heeft me hiervoor wel flink aan het werk gezet. Tijdens de sessies ga je vooral aan het werk met jezelf. Maar hoe fijn dat je jezelf kan en mag zijn. En dat je dit zoveel beter kan voelen en uiten.

Al na de eerste sessie durfde ik me meer te ontspannen, iets waar ik mijn hele leven moeite mee heb gehad. Ik kon wel huilen van geluk. Op dat moment dacht ik; als ik niks afval is het ook goed. Jee wat voelde ik me fijn!! Je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor wat je doet, maar als je er zonder enige verwachting in gaat én gewoon ondergaat wat dit met je doet….wauw. ik ben een ander mens geworden. Maak bewuste keuzes en denk veel meer aan mezelf dan voorheen.

Mijn hypnotherapeut doorzag werkelijk alles. Maar waarom zou je haar (en daarmee ook jezelf) voor de gek willen houden? Soms was het heftig, maar eigenlijk kwam ik na elke sessie opgeruimder thuis. En dat was een heerlijk gevoel. De maagband zelf voel ik helaas niet, maar ik zit wel veel sneller vol. Misschien is dat het wel gewoon? Het geeft verder niet, want het werkte wel!
Inmiddels ben ik een jaar verder na mijn eerste sessie. Ik wilde mijn recensie pas schrijven nadat ik 20 kg kwijt zou zijn… Nou, hier ben ik dan met -20 kilogram! Daarnaast heb ik ook vele centimeters verloren: borst -14 cm, middel -19 cm en heupen -18 cm.

Ik ben ontzettend blij en trots op het resultaat. Ik weet de praktijk sowieso weer te vinden zodra ik ergens niet uitkom.
Hypnotherapie Heemskerk bedankt! En voor iedereen die dit overweegt; Ga ervoor, ga voor jezelf!

Sonja

Call Now Button