“Onze zoon was na 1 consult van zijn angsten en klachten af.”

Afgelopen Mei zijn wij voor het eerst naar Karin geweest. Onze zoon had wat gedragsproblemen door erg nare dingen die hij heeft meegemaakt.
 
We werden heel warm ontvangen door Karin. Dat neemt meteen al wat spanning weg. Tijdens het gesprek met onze zoon had Karin meteen door dat er bij mij ook van alles niet lekker zat. Van het een kwam het ander.
 
Onze zoon was na 1 consult van zijn angsten en klachten af en gedraagt zich nu als een puber zich kan gedragen.
 
Zelf ben ik 1 keer onder hypnose geweest. Wat een ervaring zeg. Er werd zoveel spanning uit mijn lijf gehaald. Heb geleerd dat ik van mezelf mag houden en mag genieten van het leven.
 
Het vervolgconsult was hypnose niet eens nodig. Zag erg op tegen een operatie en door in mezelf te geloven en vertrouwen te hebben is de operatie vlekkeloos verlopen en ook het herstel gaat voorspoedig. Volgende week gaat mijn man onder hypnose voor zijn hernia-klachten.
 
We hebben Karin nu al 3x ontmoet. Neemt alle tijd voor je. Stelt je gerust en draagt je een warm hart toe. Wij zijn echt dol op deze schat. Het voelt alsof we elkaar al jaren kennen. Karin is een kei in wat ze doet. Een prachtmens.
 

Call Now Button