“Ik voel me opgelucht, relaxed en ontspannen.”

Ik ken Karin sinds een jaar of 15 via mijn toenmalige buren. Nu zien we elkaar geregeld, het is uitgegroeid tot een mooie wederzijdse vriendschap.
 
Mijn ex, maar ook mijn 2 nog redelijk jonge kinderen, zijn door Karin in de loop der jaren diverse keren behandeld, met werkelijk ongelooflijke resultaten.
 
Met name bij mijn dochter Janine heeft dit zeer positieve ontwikkelingen gebracht, wat mij er vervolgens na mijn scheiding toe heeft gezet om eens bij Karin in hypnotherapie te gaan. En ik moet zeggen, ook bij mij hebben de behandelingen tot het gewenste resultaat geleid.
 
Ik ben veel minder gespannen, kan veel makkelijker praten over de dingen die de mensheid eeuwenlang geestelijk bezig houden, kan beter luisteren, ben me meer bewust van de dingen om mij heen, maar ook over mijn onzekerheden en mijn toekomstplannen heb ik geleerd weloverwogen na te denken en beslissingen te nemen.
 
Elke keer als ik weer bij Karin ben geweest, voel ik me opgelucht, relaxed en ontspannen. Ik kan er dan weer weken tegen.
 
Binnenkort gaan we starten met “stoppen met roken” en vervolgens ook met de virtuele maagband, ik heb er alle vertrouwen in.
 

Call Now Button